Skip to content
Du er her: Hjem
Net Partner AS
Samsung Galaxy S6

Galaxy S6Samsung har lansert sine nye toppmodeller; Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Telefonene er utformet i en kombinasjon av metall og glass, der både fram- og baksiden består av Gorilla Glass 4. Med Galaxy S6 Edge får du i tillegg buet skjerm på sidene som gir nye bruksmuligheter.

Les mer …
 
Apple iPhone 6

iPhone 6iPhone 6 er blitt lansert i to forskjellige modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Som sine forgjengere fortsetter iPhone å sette nye salgsrekorder. Telefonene leveres i tre forskjellige farger; sort, sølv og gull og med tre forskjellige lagringskapasiteter; 16GB, 64GB og 128GB.

Les mer …
 
Samsung Galaxy S5

Den nyeste telefonen fra Samsung Galaxy serien er endelig kommet, denne gangen vanntett fra første utgivelse med en sertifisering på IP67-graden. Dette gjør den motstandsdyktig mot kraftig vannspyling fra alle kanter, og den kan holde seg under vann i tretti minutter på en dybde rundt en meter.

 

Les mer …
 
Bekymret for stråling?

Blir du bekymret når telefonen begynner å gå varm etter en lang samtale, eller når en operatør setter en basestasjon i retningen din? Hvor farlig er egentlig strålingen som blir utgitt fra alle tenkelige trådløse routere i offentlige bygg og i hjemmet? Post og teletilsynet har offentliggjort en rapport som viser hvor store verdier de forskjellige enhetene utgir.

Les mer …
 
Feil fører til uønsket databruk

Vi har fått noen henvendelser om at iPhone og iPad i hvilemodus på WLAN, kobler seg til 3G og at det da kan forekomme uønsket databruk. Etter henvendelse til service-verksted har dette blitt testet og kommet fram til samme konklusjon. Service-verkstedet sier videre at denne problematikken er knyttet til iPhones operativsystem iOS og at det har ikke noe med Telenors innstillinger i telefonen  å gjøre.

For å unngå uønskede kostnader ved databruk i utlandet anbefaler vi å slå av dataroaming: Innstillinger > Generelt > Mobilnett > Dataroaming = OFF

 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

Side 2 av 6

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Finn oss på Facebook

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering

NetCom

NetCom

Telenor

Telenor

Enivest

Enivest

Dell Partner

Dell Partner

Besøkende

Vi har 2 gjester her nå