Skip to content
Du er her: Hjem
Samsung Galaxy S5

Den nyeste telefonen fra Samsung Galaxy serien er endelig kommet, denne gangen vanntett fra første utgivelse med en sertifisering på IP67-graden. Dette gjør den motstandsdyktig mot kraftig vannspyling fra alle kanter, og den kan holde seg under vann i tretti minutter på en dybde rundt en meter.

 


Trening og helse
Samsung integrerte også en ny funksjon for sin nye toppmobil. Med Galaxy S5 kan du måle din egen puls, bare ved å holde pekefingeren din inn mot lyset som blir rødt på baksiden av selve telefonen. Der får du oppgitt din puls i slag per minutt. Dette er lett tilgjengelig på telefonen i seg selv, sammen med appen S Health, som også teller skrittene du tar per dag. Vil du vite mer om kaloriene du får i deg og treningsrutene dine, så kan S5 definitivt være til hjelp. Det er også åpnet for mer bruk av bare en hand når du navigerer på telefonen, noe som gjør Galaxy S5 enkel å bruke hvis du holder på med noe som krever att du er til stede.

Sikkerhet
Med den nye teknologien bak fingeravtrykkssensoren kan du validere hvem du er uten å måtte bry deg om tastelås og koder du kan glemme. Telefonen skal selv klare å finne ut om det er du som bruker den, og den kan hjelpe deg med å fortelle PayPal at det faktisk er du som er der, noe som kan brukes for å autorisere og hjelpe deg og dine penger enklere.

Medier
En skjerm som strekker seg over 5,1 tommer (HD - 1920 x 1080) kan bli litt stort, men Samsung holder fortsatt tyngden på sine Galaxy telefoner nede ved å bruke kraftige men lette deler. Skjermen som er stor og oversiktelig kan justeres med HDR, som gjenskaper rike toner selv om du kanskje står med solen i ryggen som demper skjermstyrken. Går bussen igjennom en tunnell, eller du går inn i et mørkt rom, så demper Galaxy S5 lysstyrken så du ikke blir blendet.

Kameraet har innebygget Super Focus, noe som gjør det enklere for deg å fokusere på hva du vil filme eller ta bilde av når du faktisk trenger det på kort tid. Men skulle du trenge det, så lar S5 deg fokusere på hva du selv vil.
Er du en Power User og vil vite de tekniske spesifikasjonene til S5, så kan vi fortelle deg at under panseret, så har Galaxy S5 en 2.5GHz quad-core prosessor med 2GB RAM. Dette gir deg en rask og funksjonell telefon.


 

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering