Skip to content
Du er her: Hjem
Mobil


Feil fører til uønsket databruk

Vi har fått noen henvendelser om at iPhone og iPad i hvilemodus på WLAN, kobler seg til 3G og at det da kan forekomme uønsket databruk. Etter henvendelse til service-verksted har dette blitt testet og kommet fram til samme konklusjon. Service-verkstedet sier videre at denne problematikken er knyttet til iPhones operativsystem iOS og at det har ikke noe med Telenors innstillinger i telefonen  å gjøre.

For å unngå uønskede kostnader ved databruk i utlandet anbefaler vi å slå av dataroaming: Innstillinger > Generelt > Mobilnett > Dataroaming = OFF

 

 
Telenor Mobilt Bedriftsnett

Telenor Mobilt bedriftsnettMobilt bedriftsnett er Telenors største mobilsatsing noensinne. Løsningen er laget slik at den skal passe like godt til store som for små bedrifter gjennom å skreddersy løsningen etter kundens behov. Gjennom min svartjeneste, tidsstyrt velkomstmeny, fastnettintegrasjon og mobilt sentralbord har Telenor laget en løsning som gjør bedrifter mer profesjonell overfor kundene.

Les mer …
 
HD Voice til Telenorkunder

HD VoiceTelenor har nå åpnet nettet sitt for HD-Voice. Dette innebærer betraktelig bedre samtalekvalitet, men vil i første omgang bare bli tilgjengelig for de med 3G-dekning.

Les mer …
 
Endelig Ice Cream Sandwich for Galaxy S2

Ice Cream SandwichEndelig er Android 4.0 (også kalt Ice Cream Sandwich) tilgjengelig for Samsung Galaxy S2. Med denne oppdateringen får du tilgang til flere nye funksjoner og et bedre grensesnitt som gir en forbedret brukeropplevelse.

Les mer …
 
Viktig HTC oppdatering

For to uker siden gjorde hackerne i Android Police en sjokkerende oppdagelse. De fant ut at enkelte HTC-mobiler hadde et sikkerhetshull som gjorde det svært enkelt å hente ut sensitiv informasjon fra brukerne. Alt som behøvdes var at en app krevde tillatelse til å gå på Internett, noe som er svært vanlig for alle slags Android-apper.

Les mer hos Amobil.no

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 1 av 2

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering