Skip to content
Du er her: Hjem
Data


Heartbleed

Som de fleste har fått med seg, så har det blitt funnet en stor svakhet i noe som kalles for OpenSSL. Det gjør at alt bak selve sikkerheten i SSL (Secure socket layer) kan bli åpent for alle og enhver med kunnskaper nok til å kunne ta til seg denne informasjonen.

Les mer …
 
Dell varsler PC-ens død

PC-markedet ser ut til å fortsette å synke og bli erstattet av mobilprodukter som mobiltelefoner og nettbrett. Dell har også innsett dette og kommer med dystre spådommer om PC-ens død. Les mer om dette her.

 
Logitech Wireless Touchpad

Logitech Wireless TouchpadNettopp kjøpt ny PC med windows 8, men føler deg ikke helt komfortabel med de nye funksjonene i "Modern UI"? Logitech har nå kommet med en ny touchpad beregnet for å kunne gi en bedre opplevelse av Windows 8 med full touchfunksjonalitet. Bruk Windows slik Microsoft har tenkt at det skal brukes

Les mer …
 
Advarsel: Virus låser maskina

For noen uker siden gikk flere medier ut og advarte mot et virus som låste datamaskinen din. Den siste tiden har vi opplevd stor økning i henvendelser hvor dette viruset har forårsaket mye frustrasjon og redde kunder.

Les mer …
 
Tilbakekalling av batterier

HPHP har utvidet sitt tilbakekallings- og utskiftingsprogram for batterier på HP, HP Pavilion, HP Compaq og Compaq Presario bærbare datamaskiner solgt fra juli 2007 til og med juli 2008. Nå er også en ekstra komersiell produktmodellserie lagt til i listen over produkter som kan ha berørte batterier. Batteriene kan overopphetes og utgjør derfor en brann og forbrenningsfare for forbrukere.

Har du kjøpt en slik maskin i denne perioden kan du besøke nettstedet for HPs utskiftningsprogram for batterier til bærbare datamaskiner på http://bpr.hpordercenter.com/HBPR/NO-no/Default.aspx. Hvis kontrollen viser at batteriet ditt er berørt, vil HP gi deg et erstatningsbatteri helt gratis.

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 1 av 2

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering