Skip to content
Du er her: Hjem Mobilnytt Android
Mobilnytt - Android
Samsung Galaxy S6

Galaxy S6Samsung har lansert sine nye toppmodeller; Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Telefonene er utformet i en kombinasjon av metall og glass, der både fram- og baksiden består av Gorilla Glass 4. Med Galaxy S6 Edge får du i tillegg buet skjerm på sidene som gir nye bruksmuligheter.

Les mer …
 
HTC One (M8)

HTC har laget en ny mobiltelefon, men denne gangen har de også inkludert M8 i navnet. Denne gangen er også skjermen å finne på fem fulle tommer i god 1080p-oppløsning. Mobilen bruker et nano SIM-kort, og er bygget i et helstøpt alumiumsdeksel som gir en meget god kavlitetsfølelse, i tillegg til at den ligger godt i hånden.

Les mer …
 
Sony Xperia Z1 Compact

De fleste produsenter som kommer ut med liten utgave av større telefoner bruker som regel å justere ned komponentene og la størrelsen ta over for hvor kraftig telefonen blir. Dette har Sony forstått ikke er så bra hvis noen tilfeldigvis bare vil ha en like god telefon som bare er mindre i størrelsen. Derfor slo de til med Sony Xperia Z1 Compact, og ideen bak navnet "Compact" ligger akkurat der. I stedet for å kutte ned på delene, så har de klart å beholde nesten alt unntatt utseendet. Bare mer kompakt. Som mange andre nye telefoner så er Z1 Compact vanntett, støvsikker, og veldig funksjonell.

Les mer …
 
Samsung Galaxy S5

Den nyeste telefonen fra Samsung Galaxy serien er endelig kommet, denne gangen vanntett fra første utgivelse med en sertifisering på IP67-graden. Dette gjør den motstandsdyktig mot kraftig vannspyling fra alle kanter, og den kan holde seg under vann i tretti minutter på en dybde rundt en meter.

 

Les mer …
 
Sony Xperia Z1

Den vanntette telefonen som tok publikum med storm er tilbake med nye oppgraderinger. Sony har kvittet seg med luke for minijack-inngangen, oppgradert kamera, slipt kantene og forbedret batteritiden.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 1 av 2

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering