57 84 80 00 post@net-partner.no

Nyheter

Samsung Note 20 og Note 20 Ultra

Da har Samsung lansert sine nye toppmodeller; Samsung Note 20 og Note 20 Ultra.
Note 20 har 3 kamera, 6,7″ skjerm mens Ultra-modellen har 6,9″ skjerm. I begge modellene følger der med den nye stylusen. Med den kan du ta notater på bilder, tekst med mer. Og med det store 4300 mah batteriet på Note 20 og 4500 mah på Note 20 Ultra er du klar for en hel arbeidsdag.

Andre funksjoner som er verdt å nevne: Hurtiglading, Trådløs lading, fingeravtrykksleser i skjermen, vannbestandig. Finnes i fargene svart og i bronse.

E-Sport satsing

Rett før ferien startet dro vi i land nok en E-Sport case. Denne gangen var det Volda E-sport

Vi takker for muligheten og ser fram til mye kjekt fremover. Ved overlevering kjører vi og en bygge kveld med klubbens medlemmer for å vise litt hva som foregår ved bygging 🙂
Så nå har Bjørn Roger, nok å henge fingrene i når han kommer tilbake fra ferie!😆😁😅

Et par dager til nå så er det ferietid for han kjekke fyren på bilde her og 🏃‍♂️🥳
#nydeligsommar☀️☀️☀️
#eghandlarlokalt

Fjernstyring

Visste du at hvis du har problemer med PCen, enten det er et program som krasjer, printer som skal installeres eller lignende så kan vi ofte løse dette ved å fjernstyre PCen din? 

 

Vi bruker Teamviewer for å koble oss til PCen din på en sikker måte. Du laster ned Quciksupporten til Teamviewer ved å klikke på linken under: 

 

https://get.teamviewer.com/netpartner

 

Når du da har lastet ned programmet så vil du få opp en 9-sifret kode som du gir oss og når vi da er ferdig med det du måtte ha hjelp til så er det bare å lukke programmet og så er det ingen som slipper inn!

 

Trenger du assistanse så ta kontakt så hjelper vi deg videre!

 

 

 

Nvidia RTX 3000

Nvidia RTX 3000-serien

Endelig er den nye ampere-arkitekturen til Nvidia kommet i form av 3000-serien. Og for en nyhet! Ytelsene er helt spinnville og prisene er ganske gode! En forventer en forbedring på ca 50% mot 2000-serien. RTX 3070 vil prestere omtrent som dagens 2080Ti og dette til en langt lavere pris!

Der blitt lansert tre modeller. 3070, 3080 og 3090 der sistnevnte blir flaggskipet. RTX 3080 er først ute i lanseringskarulsellen og blir etterfulgt av flaggskipet RTX 3090. Det vi tror vil bli volummodellen blir lansert sist og vi forventer lansering av dette en gang i oktober.

 

Vi gleder oss til mange timer spilling av høy kvalitet, i alle fall grafikkmessig i tidene fremover.

 

Ønsker du et tilbud på en byggePC med RTX-3000 serien så tar du kontakt med oss og så finner vi en PC som passer dine ønsker og behov!

 

Ny nettside!

Da kan vi endelig lansere vår nye nettside! Den gamle har lenge vært moden for utskiftning og nå med god hjelp fra vår tidliger ekstrahjelp, Sebastian Kvalheim, så kan vi nå vise den frem. Her kan du finne nyheter, hvem vi er, hvordan vi ser ut og hva vi styrer med. Vi skal prøve å holde dere oppdatert på det siste nye og spennende prosjekter vi holder på med.

Net Partner