Om oss

Om oss

 

Net Partner er en butikk i Gate 1 hvor vi har stor kompetanse innenfor IT og mobil. Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyde med både servicen og produktene du handler hos oss. Vi er eid 70% av Local Host og Erlend og Bjørn Roger eier henholdsvis 20% og 10%.

Vi lever og ånder for liv i gata og for å gjør våre kunder fornøyde.

 Vi setter vår stolthet i å kunne levere det kundene våre ønsker, og å inneha kompetansen til dette.

 

Vi selger alt fra mobilløsninger, PCer, nettverk, tunge serverløsninger, alt innenfor gaming og mye, mye mer!! Vi lever og ånder for e-sportmiljøet og ungdommen. Derfor er vi tungt inne som sponsorer i både den lokale e-sportklubben; Operation Archery og den lokale LAN-party arrangøren; MLan.

Erlend Svoren

Erlend Svoren

Daglig leder

Han har sprunget halvmaraton, han klive på fjellet rett som det er. Lika å lage videoer av seg selv der han promotera dei ulike aktivitetane våre. Elska å kverrulere og prute med leverandørene. Har over 15 års erfaring i butikkdrift og salgsyrket.

Bjørn Roger Hennøen

Bjørn Roger Hennøen

Salgskonsulent

Bjørn Roger har spelt fotball, men springe ikkje halvmaraton. Er ikkje den som er glad i å bli filma, men trår til hvis han absolutt må. Vil påstå at han er den ubestridte PC-byggern i Vågsøy. Tar tekniske utfordringer på strak arm. Han har over 15 års erfaring i butikkdrift og salgsyrket.

Martine Otneim

Martine Otneim

Ekstrahjelp

I likhet med Kristian så begynte Martine hos Net Partner i juni 2020. Er SoMe-orakelet vårt og hjelper gamlingene med å bli insta-vennlige. Det skal hvertfall ikke stå på opplæringen fra Martine! Smiler til alle kunder som kommer innom

Kristian Myrestrand

Kristian Myrestrand

Ekstrahjelp

Kristian begynte samtidig som Martine på Net Partner i juni 2020. Liker veldig godt å sykle på el-sparkesykkelen sin og gamer mer enn gjerne. Tar alle oppgavene han får på strak arm.

Sponsing 

 

Net Partner ønsker å bidra til positivitet og aktivitet i vår sponsing. Vi har blant annet bidratt til den nye turløypa i Skavøypollen og vi bidrar også til den lokale frisbee-klubben som tar vare på området rundt Moldøen. Vi er inne som hovedsponsor i den lokale E-Sportsatsningen til Skavøypoll Idrettslag: Operation Archery. 

 

I tillegg så har vi også vært julenisser på tur i barnehagene, samt jordbærpiker på omsorgsboligene. 

 

Vi elsker sprell og utradisjonelle måter å spre glede!

 

Vi har blant annet sponset: Bygdelaget i Skavøypoll, Kulatoppen, Barnehagene, Måløy Discgolfklubb, turløypa i Skavøypoll, ambulansestasjonene i Vågsøy, Selje og Florø, 

 

Nedenfor er noen av de gruppene, foreningene, lagene vi støtter!