Skip to content
Du er her: Hjem
Net Partner AS
Viktig HTC oppdatering

For to uker siden gjorde hackerne i Android Police en sjokkerende oppdagelse. De fant ut at enkelte HTC-mobiler hadde et sikkerhetshull som gjorde det svært enkelt å hente ut sensitiv informasjon fra brukerne. Alt som behøvdes var at en app krevde tillatelse til å gå på Internett, noe som er svært vanlig for alle slags Android-apper.

Les mer hos Amobil.no

 
Forbedre batterilevetiden på din telefon

Har du en androidtelefon og er misfornøyd med batteritiden bør du se her

Les mer …
 
Tilbakekalling av batterier

HPHP har utvidet sitt tilbakekallings- og utskiftingsprogram for batterier på HP, HP Pavilion, HP Compaq og Compaq Presario bærbare datamaskiner solgt fra juli 2007 til og med juli 2008. Nå er også en ekstra komersiell produktmodellserie lagt til i listen over produkter som kan ha berørte batterier. Batteriene kan overopphetes og utgjør derfor en brann og forbrenningsfare for forbrukere.

Har du kjøpt en slik maskin i denne perioden kan du besøke nettstedet for HPs utskiftningsprogram for batterier til bærbare datamaskiner på http://bpr.hpordercenter.com/HBPR/NO-no/Default.aspx. Hvis kontrollen viser at batteriet ditt er berørt, vil HP gi deg et erstatningsbatteri helt gratis.

 
Ny folkefavoritt

Med sitt innovative design, solide byggekvalitet og kraftige komponenter har Dell nå satt sammen en ny serie med XPS-maskiner. Disse modellene har nyeste serie med Intelprosessorer, samt kraftige grafikkort som kan brukes i middels til tunge spill. Hardware.no har nå tatt en test av denne serien og gitt den sitt anbefalingsmerke.

Vi har kraftige PC'er i Inspironserien med 3 års garanti fra Dell, så ta en tur innom og få et godt tilbud.

Du kan lese testen som ble gjort på XPS15 her

 
Windows Phone Mango

Microsofts lansering av oppdateringen Mango, kan best beskrives som en full overhaling av Windows Phone 7. Microsoft har ikke selv gitt oppdateringen noe nytt nummer, men omtaler operativsystemet bare som Windows Phone. Under et pressemøte i Oslo demonstrerte Microsofts Arif Shafique (bildet) noen av de viktigste nyhetene i operativsystemet, og under et pressearrangement i USA ble det klart at Windows Phone kommer med norsk over sommeren.

Les mer om de nye funksjonalitetene på Amobil.no

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

Side 5 av 6

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Finn oss på Facebook

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering

NetCom

NetCom

Telenor

Telenor

Enivest

Enivest

Dell Partner

Dell Partner

Besøkende

Vi har 1 gjest her nå